TULIHOITO

Tulihoito on kivuton, rentouttava ja hyvin yksilöllisesti vaikuttava hoito. Tulihoito tulee Brasiliasta ja intiaanit käyttivät tulihoitoa hoitomuotona. Tämän päivän kiire ja hektisyys on hyvin stressaavaa, joten tulihoito antaa aikaa rauhouttumiselle sekä tilaa ajatuksille. Tulihoidosta löytyy hyvin vähän tietoa ja oppi tapahtuu oppipoika-mestari-kisälli periaatteella. Näin myös itse olen saanut oppini.

Tulihoito on yksi vaihtoehtohoidoista ja se tehdään n. 5cm etäisyydeltä kehosta pitkillä tulitikuilla kehon meridiaaneja pitkin. Tulihoito auttaa hermosärkyihin, nivelsärkyihin ja lihasjumeihin. Psyyke voi aiheuttaa myös fyysistä kipua ja näin ollen kipu voi kohdistua elimistöön ja lihaksistoon. Tulihoito auttaa stressitilan laukaisuun. Tulihoito on rentouttava, voimaannuttava ja ainutkertainen hoito. Tulihoito tasapainottaa niin fyysisesti kuin henkisesti sekä tuo harmonisen olon. Tulihoidon kesto 2h / 120 € tai 1 h / 65€

Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, jossa hoidetaan kosketuksella. Energiahoito ei hoida ja rentouta vain lihaksia, vaan myös mieltä. Matka menneisyyteen tai tulevaan antaa hoidettavalle uuden näkökulman katsella asioita.

Enrgiahoidon hinta : 70€ / 90 min , 50€ / 45 min.

Kaukohoito hinta : 30 € Akuuttikipu vaimenee "jotain otetaan pois" "olo kevenee", kroonisessa kivussa kipu lieventyy, keho tuntee hyvää oloa.

Toimitilat : Omalla työhuoneellani Janakkalassa.

Olen mukana seuraavavissa tapahtumissa :

Turengin kevätkartkelot 27.5.23 / Jousiammuntaa Ohjatusti / Lyylin puisto 11-15

Porvoo 10.6.23 Hyvinvointimessut Kulttuuritalo Grandi / kanavoiva energiahoito

Tuulosen Keskiaikaset 22.7.23 / jousiammuntaa ohjatusti (Tuulosrievän tapahtuma ) klo 10-15

Siuntio, Keskiaikaset Markkinat / jousiammuntaa ohjatusti 12.8.23

Tulossa : Muutama tapahtuma vielä lisää. Pysythän kuulolla.. Kouvola, Wiipurintien markkinat..Taaran markkinat..

Photograbhy : Juha Kirkkala ( 2018 )