TULIHOITO

Tulihoito on kivuton, rentouttava ja hyvin yksilöllisesti vaikuttava hoito. Tulihoito tulee Brasiliasta ja intiaanit käyttivät tulihoitoa hoitomuotona. Tämän päivän kiire ja hektisyys on hyvin stressaavaa, joten tulihoito antaa aikaa rauhouttumiselle sekä tilaa ajatuksille. Tulihoidosta löytyy hyvin vähän tietoa ja oppi tapahtuu oppipoika-mestari-kisälli periaatteella. Näin myös itse olen saanut oppini.

Tulihoito on yksi vaihtoehtohoidoista ja se tehdään n. 5cm etäisyydeltä kehosta pitkillä tulitikuilla kehon meridiaaneja pitkin. Tulihoito auttaa hermosärkyihin, nivelsärkyihin ja lihasjumeihin. Psyyke voi aiheuttaa myös fyysistä kipua ja näin ollen kipu voi kohdistua elimistöön ja lihaksistoon. Tulihoito auttaa stressitilan laukaisuun. Tulihoito on rentouttava, voimaannuttava ja ainutkertainen hoito. Tulihoito tasapainottaa niin fyysisesti kuin henkisesti sekä tuo harmonisen olon. Tulihoidon kesto 2h / 120 € tai 1 h / 65€

Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, jossa hoidetaan kosketuksella. Energiahoito ei hoida ja rentouta vain lihaksia, vaan myös mieltä. Matka menneisyyteen tai tulevaan antaa hoidettavalle uuden näkökulman katsella asioita.

Enrgiahoidon hinta : 70€ / 90 min , 50€ / 45 min.

Kaukohoito hinta : 30 € Akuuttikipu vaimenee "jotain otetaan pois" "olo kevenee", kroonisessa kivussa kipu lieventyy, keho tuntee hyvää oloa.

Toimitilat : Omalla työhuoneellani Janakkalassa.


Olen mukana seuraavavissa tapahtumissa :

15.7. Tulta ja tarinaa... yksityistilaisuus

12.8. Tultajatarinaa pimeään yöhön..Tykypäivä Jousiammunnan sekä tulen parissa. Yksitystilaisuus.

Wiipurintien markkinat, Kouvola 5.8. Tule kokeilemaan jousiammuntaa ohjatusti klo 10 - 17

Taiteiden Yö, Kouvola 18.8. Mystinen energiahoitaja ..

Taaran Markkinat ja Nuku yö ulkona, Janakkala , Laurinmäellä 26.8. Tule katsomaan tuliesitykset ja osallistumaan Pyhän Ingridin jousiammuntaseikkailuun ..

16.9. Tulihoitoa, Naistenilta, yksityistilaisuus

Hämeenlinna , Enkelimessut 22-23.9. Pe 15-20 ja La 10-16

Janakkalan Move tapahtuma 9.9.

Pyhä Jyssäys., Mikkeli 4-5.11 Energiahoitoa kanavoiden

30.9. Karvia, yksityistilaisuus, tultajatarinaa..

26.10 Seniorisoppaa, Kouvola, Mystinen energiahoitaja

11.11 Heinlammin kylätalo, Hyvinvointipäivä, Energiahoitoa kanavoiden

..ole kuulolla..

Photograbhy : Juha Kirkkala ( 2018 )