TULIHOITO

Tulihoito on kivuton, rentouttava ja hyvin yksilöllisesti vaikuttava hoito. Tulihoito tulee Brasiliasta ja intiaanit käyttivät tulihoitoa hoitomuotona. Tämän päivän kiire ja hektisyys on hyvin stressaavaa, joten tulihoito antaa aikaa rauhouttumiselle sekä tilaa ajatuksille. Tulihoidosta löytyy hyvin vähän tietoa ja oppi tapahtuu oppipoika-mestari-kisälli periaatteella. Näin myös itse olen saanut oppini.

Tulihoito on yksi vaihtoehtohoidoista ja se tehdään n. 5cm etäisyydeltä kehosta pitkillä tulitikuilla kehon meridiaaneja pitkin. Tulihoito auttaa hermosärkyihin, nivelsärkyihin ja lihasjumeihin. Psyyke voi aiheuttaa myös fyysistä kipua ja näin ollen kipu voi kohdistua elimistöön ja lihaksistoon. Tulihoito auttaa stressitilan laukaisuun. Tulihoito on rentouttava, voimaannuttava ja ainutkertainen hoito. Tulihoito tasapainottaa niin fyysisesti kuin henkisesti sekä tuo harmonisen olon. Tulihoidon kesto 2h / 80 €

Energiahoito : on rentouttava , käsistä lähtevä lämpö kulkeutuu kehon meridiaaneja pitkin , helpottaen kehon kipuja sekä avaten jumeja.

Enrgiahoidon hinta : 70€ / 90 min , 50€ / 45 min.

Kaukohoito hinta : 30 € Akuuttikipu vaimenee "jotain otetaan pois" "olo kevenee", kroonisessa kivussa kipu lieventyy, keho tuntee hyvää oloa.

Toimitilat : Omalla työhuoneellani Janakkalassa, Kirkkotie 9 ( Reippaat Jalat) tai Sibeliuksenkatu 13 Hämeenlinna ( Unigue Art Tattoo )

PS. . 1.10. Sibeliuksenkatu 13, Klo 10 - 18 Hämeenlinna. Lokawalkea - päivä, jolloin voit varata ajan sähköpostin kautta energiahoitoon tai astua vain ovesta sisään ja ottaa itsellesi aika energiahoitoon. "Walk in " Tarjolla pientä purtavaa ja kahvia. Energiahoidon hinta 20 minuutia / 25 €

Olen mukana : Janakkalan joulunavaus Laurinmäellä 26.11.22 klo 12-16 Jousien kera, Enkelimessut 27.11. 22 Hämeenlinna, Palokunnankatu 18, klo 11- 16 Energiahoidot.Photograbhy : Juha Kirkkala ( 2018 )