TULIHOITO

Tulihoito on kivuton, rentouttava ja hyvin yksilöllisesti vaikuttava hoito. Tulihoito tulee Brasiliasta ja intiaanit käyttivät tulihoitoa hoitomuotona. Tämän päivän kiire ja hektisyys on hyvin stressaavaa, joten tulihoito antaa aikaa rauhouttumiselle sekä tilaa ajatuksille. Tulihoidosta löytyy hyvin vähän tietoa ja oppi tapahtuu oppipoika-mestari-kisälli periaatteella. Näin myös itse olen saanut oppini.

Tulihoito on yksi vaihtoehtohoidoista ja se tehdään n. 5cm etäisyydeltä kehosta pitkillä tulitikuilla kehon meridiaaneja pitkin. Tulihoito auttaa hermosärkyihin, nivelsärkyihin ja lihasjumeihin. Psyyke voi aiheuttaa myös fyysistä kipua ja näin ollen kipu voi kohdistua elimistöön ja lihaksistoon. Tulihoito auttaa stressitilan laukaisuun. Tulihoito on rentouttava, voimaannuttava ja ainutkertainen hoito. Tulihoito tasapainottaa niin fyysisesti kuin henkisesti sekä tuo harmonisen olon. Tulihoidon kesto 2h / 80 €

Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, jossa hoidetaan kosketuksella. Energiahoito ei hoida ja rentouta vain lihaksia, vaan myös mieltä. Matka menneisyyteen tai tulevaan antaa hoidettavalle uuden näkökulman katsella asioita.

Enrgiahoidon hinta : 70€ / 90 min , 50€ / 45 min.

Kaukohoito hinta : 30 € Akuuttikipu vaimenee "jotain otetaan pois" "olo kevenee", kroonisessa kivussa kipu lieventyy, keho tuntee hyvää oloa.

Toimitilat : Omalla työhuoneellani Janakkalassa, tai Kirkkotie 9 ( Reippaat Jalat) sekä Sibeliuksenkatu 13 Hämeenlinna ( Unigue Art Tattoo )

Olen mukana : 5. - 6.11. Voi pyhä Jyssäys 2022, Joensuu Itä-Suomen suurin hyvänolon tapahtuma. La 9-17 ja Su 9-16 Energiahoidot 20 minuuttia 25€, sekä luento su 3krs klo 14 -15 : Arkipäivän askareita energiahoiajana 10€ / lippu

Enkelimessut Opiston Kunkku , Lahti 12.11. klo 10 - 16, Energiahoidot 20 minuuttia 25 €

Joulumyyjäiset, Lepaan kartano (Lepaan kartanontie 35, Lepaa ) 4.12. klo 11-16. Energiahoidot 20 minuuttia 25€

Opiston kunkku, Lahti ,Pikkujoulut / hyvinvointi-ilta 8.12. klo 12-20 EnergiahoidotPhotograbhy : Juha Kirkkala ( 2018 )