TULIHOITO

Tulihoito on kivuton, rentouttava ja hyvin yksilöllisesti vaikuttava hoito. Tulihoito tulee Brasiliasta ja intiaanit käyttivät tulihoitoa hoitomuotona. Tämän päivän kiire ja hektisyys on hyvin stressaavaa, joten tulihoito antaa aikaa rauhouttumiselle sekä tilaa ajatuksille. Tulihoidosta löytyy hyvin vähän tietoa ja oppi tapahtuu oppipoika-mestari-kisälli periaatteella. Näin myös itse olen saanut oppini.

Tulihoito on yksi vaihtoehtohoidoista ja se tehdään n. 5cm etäisyydeltä kehosta pitkillä tulitikuilla kehon meridiaaneja pitkin. Tulihoito auttaa hermosärkyihin, nivelsärkyihin ja lihasjumeihin. Psyyke voi aiheuttaa myös fyysistä kipua ja näin ollen kipu voi kohdistua elimistöön ja lihaksistoon. Tulihoito auttaa stressitilan laukaisuun. Tulihoito on rentouttava, voimaannuttava ja ainutkertainen hoito. Tulihoito tasapainottaa niin fyysisesti kuin henkisesti sekä tuo harmonisen olon. Tulihoidon kesto 2h / 120 € tai 1 h / 65€

Energiahoito on kokonaisvaltainen hoito, jossa hoidetaan kosketuksella. Energiahoito ei hoida ja rentouta vain lihaksia, vaan myös mieltä. Matka menneisyyteen tai tulevaan antaa hoidettavalle uuden näkökulman katsella asioita.

Enrgiahoidon hinta : 70€ / 90 min , 50€ / 45 min.

Kaukohoito hinta : 30 € / 45 min Akuuttikipu vaimenee "jotain otetaan pois" "olo kevenee", kroonisessa kivussa kipu lieventyy, keho tuntee hyvää oloa.

Toimitilat : Omalla työhuoneellani Janakkalassa.

Varausehdot : Pitkissä hoidoissa tulihoito 2h ja energiahoidot 45 min tai 1,5 h peru viimeistään 24 tuntia aikaisemmin varaamasi aika. Peruuttamattomista ajoista peritään puolet hinnasta varaamastasi ajastasi. Mikäli perut myöhemmin kuin 24 h, varaamastasi ajasta peritään puolet hinnasta varatusta ajasta.

Olen mukana seuraavavissa tapahtumissa :

16.3.24 Yksityistilaisuus, Energiahoidot sekä kanavointi

31.3.24 Kevään Taika Messut, Kouvola, Energiahoidot sekä kanavointi . Virtakiven sauna, klo 12-16 ( Brejlinintie 8. )

13.4.24 Yksityistilaisuus. Tyhypäivä. Energiahoidot.

14.4.24 Rantalahden kevätrieha, klo 11-16 , Rantalahden leirikeskus, JanakkalaRantalahdentie 70.

21.4.24 Heinlammin kylätalo, Hyvinvointimessut, Energiahoidot sekä kanavointi ,( Päivärinta 10, Hollola )

27.4. Yksityistilaisuus, Tulentarinat

25.5.24 Kevätkarkelot Lyylin Puistossa, Janakkala ( Turenki ) Jousiammuntaa ohjausta, opastusta ammuntaan asiantuntevan opettajan opastuksella.

17.8.24 Hyvinvointitapahtuma, Jyränkölän Setlementin juhlasali, Siltakatu 11, Heinola klo 11-17 ( Järjestäjänä Energiahoito Enkelisilta)


..ole kuulolla..

Photograbhy : Juha Kirkkala ( 2018 )